Wednesday, September 7, 2011

video

JYJ – Empty Lyrics

Girl I swear
I’m never going through this again
I know that you thought you’d win
And before I give you another try
I’d die


Love won’t make you cry or ask why
Oh why
So I’ll deny my heart cause
I won’t live a lie
Why try


Your heart is empty
And you’re so cold
You don’t care about you and I
Your heart is empty
You won’t let go
But I’m walkin out this life
Why can’t you let it go
Let it go let it go let it go
Girl because your heart is empty
Why can’t you let it go
Let it go let it go let it go
Girl because your heart is empty


There you go
Tryna tell me how to be a man
When that’s something you just
don’t understand
It’s time to bring your
truth to light
No lie

Love won’t make you
cry or ask why
Oh why
So I’ll deny my heart cause
I won’t live a lie
Why try


Your heart is empty
And you’re so cold
You don’t care about you and I
Your heart is empty
You won’t let go
But I’m walkin out this life
Why can’t you let it go
Let it go let it go let it go
Girl because your heart is empty
Why can’t you let it go
Let it go let it go let it go
Girl because your heart is empty


Your heart is gone
My heart is strong
Leave me alone
leave me alone
Your heart is gone
My heart is strong
Leave me alone
leave me alone


Your heart is empty
Your heart is empty
Your heart is empty
Girl because your heart is empty

Your heart is empty
And you’re so cold
You don’t care about you and I
Your heart is empty
You won’t let go
But I’m walking out this life
Why can’t you let it go
Let it go let it go let it go
Girl because your heart is empty
Why can’t you let it go
Let it go let it go let it go
Girl because your heart is empty

Thursday, June 2, 2011

Akhirnya.....

Wednesday, June 23, 2010

hari2 best kat PDKM sabagai praktical student..walaupun selama 22 ari, at least kenal gak aku ngan dunia ofis ni...huhuhu.. peja celik,pejam celik dah nak abis dah practikal aku kat PDKM ni...
untuk information korang semu, PDKM ni stand for Pejabat Daerah Kuala Muda....
Ok2..mcm biasa ni salah satu majlis birthday yang sempat aku sambut ngan staff2 kat sini..ni birthday salah sorang staff PDKM yg sambut birthday ke-51, huh tapi still maintain comey..huhuhu..

Thursday, April 1, 2010

penang trip..

Aku ni tak ar pandai sangat nak cite panjang2 lebar just nak share kan cikit2 memory aku kat sane tu ... Ar ade lagi mase2 aku gi penang bleh kate langkah kaki kanan gak ar.. selain pasal project class kami tu ,, sempat gi tengok HOT fm big jam....huhuhu


Project ari tu kami gi 3 tempat 1) kabel dasar laut kuala muda , 2) jabatan meteorology bayan lepas, dan 3) airport bayan lepas... hehehe last but not list... hot fm big jammm...


Disebabkan susah sgt aku nak mengupload pict2 aku ni so .. tak semua ar yg bleh aku publishkan.. k la..layan....





Sabar je tunggu bas kat kolej angsana ni... fuh nak kate muka stress tak kut.



.
Pas tunggu dekat 1 jam dapat gak naik bas ni..huhuhu.nampak aku tak??!



Jap... ni picture aku mase hot fm ari tu..bak kate laoshi mandarin aku.. nale de tianqi hen RE!.. fuh panas giler..




aaaaa. ni baru betul.. ni pict tengar kusyuk mendengar taklimat di pusat meteorology kat penang..


Yang ni plak tepi longkang pun sempat bergambar.. ini pun lagi 1.. asyik2 kena tunggu bas...




Huhh.. dengan cik juju... aa.. nampak tak lecture pengiring aku kat belakang tu.. cuba teka? mane satu lecture aku?.. huhhu



semua ni betul2 muka tengah posing tgh tunggu bas...





Ni plak time kat balai bomba airport bayan lepas





Hihihi bajet baru 2run dari pesawat ar..





Fuhh..hen mang.....





Lagi hen mang.. huhuhu...
ni ar pict last sblum kitaorang gerak balik KL...








Monday, January 11, 2010

emm...ari sabtu yang lepas..



emmm..pejam celik,pejam celik sat je dah nak abis study.. ari sabtu baru2 ni aku merangkap semua budak2 part 5 dan part 6 diwajibkan hadir ke satu event yang dipanggil table etique..hehehe.. honestly bukannya event ape pun tapi lebih kurang kepada persediaan diri sebelum abis study ni kan.. sekuran-kurangnye pandai ar atau bisa menggunakan garfu and sudu dengan betul bila ada event besar2 time keja nanti.. so tak la kekok sangat bila dah keja nanti pastu trime ada event besar2 tu bleh ar tunjukkan cikit skill masing2 kat meja makan tu..huhuhu..

kat atas tu ade ar cikit-cikit picture aku yang sempat aku dan member posing sebelum event dimulakan.. menu ari tu western food.. so faham2 je la kan..

Monday, August 31, 2009

Hari Baru..BuLan BarU..Niat BaRUuu..

Hemm.Hari ni first day untuk aku bagi bulan september ni..so go go Chaiyok!!..wah hari ni gerenti dapat result2 quiz2 and test2 yang lepas..bak kata ipin..MATILA...tapi tak mati pun macam opah kata..hehehe..so oklah..selamat menyambung study kepada semua member2 aku selepas bercuti di hujung minggu...so WAKE UP! huhuhu class da mula da.....akhir kata mak, ayah doa ye untuk anak awak sorang ni yang berada di tempat tertinggi di Alam ni ye..(puncak alam la)..hehehe...

hemm..kenal tak bukit kasut kat atas ni?..amacam?.. tinggi tak niat korang untuk bulan baru ni..kalu tak..tinggi2kan la niat korang termasuk aku sorang ni macam kasut kat atas ni..ok good luck untuk semua dan of course ar untuk aku.. so da...

Sunday, August 30, 2009

3 hari 2 malam...

Kalu tengok kat title aku ni dah macam dapat macam satu free vacation je kan.. tapi bukan ar..ni memang satu vacation ma.. tapi just for cuti untuk hujung minggu selepas 1 minggu aku and member2 aku berhempas pulas memerah otak, keringat dan segala macam2 ntah ape2 yang boleh diperah untuk menghafal, mengira?! eh ada ke subjek yang aku amik sem ni mengira? hehehe tak de ar..just menghafal, menghafal, and menghafal..n satu gi wajib ar kena faham..kalu tak faham2 pergh masak aku nak jawab test tu kan2..hemm..bunyi macam senang je kan., tapi dah kalu satu minggu tu dah kena amik sampaai 3 test and 1 quiz dalm satu2 masa tu bleh handle tak..nak kate H1N1 takleh gak coz aku ni student so memang padan ngan aku ar kalu kena test banyak2 kan., tapi pikir2 balik kalu dah 1 test tu dah masuk sampai 5-6 bab pastu hari yang kena amik test tengok paper test tu yang kuar 1-2 bab je...nak berangin je aku ni..emm,tapi takpe dah jawab tu jawab dah just tunggu result je..(harap2 excellent)..tapi tu ar semua tu nasib baik dah lepas..so hari ni dah masuk hari ke-2 aku bercuti ,=) hehehe...pergh kalu bab tidur2 ni yang aku suka ni..tapi 1 lagi hujung minggu ni turn aku menunjukkan kehandalan aku plak masak ye...(ye o'je ) hehehe...menu semalam nasi goreng kampung n tambah cikit cili api pergh sedap tu.....okla da...